«Європейська Солідарність» вимагає відсторонити «слугу» Мотовиловця від засідань в Раді за застосування сили проти Марії Іонової

Фракція «Європейська Солідарність» глибоко обурена агресивною поведінкою «слуги народу» Андрія Мотовиловця, який сьогодні у сесійній залі дозволив собі підняти руку на народну депутатку Марію Іонову.

Попри заклик «Європейської Солідарності» та звернення Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова представник монобільшості не знайшов у собі мужності принести вибачення за свою ганебну поведінку.

Очевидно, що приниження своїх жінок-депутаток, яке спостерігала вся країна з Миколаєва – це ще не дно.

Дно – це застосувати силу до народної депутатки і зробити вигляд, ніби нічого не сталося.

Причина такої поведінки цілком очевидна – активна позиція фракції «Європейська Солідарність», яка викликає агресивний спротив представників нової влади.

Вимагаємо від народного депутата з фракції «Слуга народу» Андрія Мотовиловця принести вибачення за застосування фізичної сили у Верховній Раді по відношенню до Марії Іонової.

Ми також вимагаємо винести на на розгляд регламентного комітету Верховної Ради питання про відсторонення депутата Мотовиловця від участі в засіданнях на 2-3 тижні.